http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LICE S NASLOVNICE

Mercedes SLS AMG na omotu Gran Turisma 5

GT5 PS3
Datum objave:
07.01.2010 14:45
Autor: Bruno Lipej
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
SCEE i PD objavili su "Lice s naslovnice" za nadolazeći Gran Turismo 5
Sony Computer Entertainment Europe i Polyphony Digital Inc su otkrili izgled omota za nadolazeći Gran Turismo 5 za PlayStation 3, a zvijezda naslovne slike je novi Mercedes SLS AMG. Supersportski automobil s tzv. "galebovim krilima", najveće brzine oko 315 km/h, odabran je iz konkurencije oko 1000 detaljno rekreiranih automobila koji će igračima biti na raspolaganju u konačnoj igri. Igra, prvi "pravi" Gran Turismo za PS3, je kulminacija desetogodišnjeg razvoja ultrarealističnog iskustva vožnje uz veliku suradnju s automobilskom industrijom, a posebno njenim segmentima vezanim uz utrke. Igrači će moći iskazati svoje sposobnosti u svjetskoj zajednici po najpoznatijim trkaćim stazama, upravljajući automobilima, uključujuću Mercedes SLS AMG, koji će zapanjiti svojim realizmom, dizajnom i fizikom. Bit će to vožnja života. Saznajte više na službenim stranicama www.gran-turismo.com.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije