http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POSAO ISPRED SVEGA

EA nastavlja suradnju s Tigerom Woodsom

Dok brojni sponzori raskidaju ugovore s Tigerom Woodsom, Electronic Arts će nastaviti suradnju glede izrade videoigara s njegovim potpisom
Proteklih par tjedana Tiger Woods je gotovo svakodnevno punio stranice medija. Ljubavnice su se pojavljivale kao na pokretnoj traci, morao je na plastičnu operaciju nakon što ga je supruga gotovo ubila palicom, slijedi bolna rastava, a brojni sponzori raskidaju ugovore zbog moralnih dilema. Electronic Arts je također jedan od Tigerovih poslovnih suradnika budući da već 13 godina rade na golferskom serijalu Tiger Woods PGA TOUR i, premda su bili na rubu da se poput drugih odreknu ovog golfera, nastavit će suradnju.

Štoviše, osim klasičnih igara iz serijala, uskoro planiraju objavljivanje Tiger Woods PGA TOUR Online, mrežne inačice koja se već par mjeseci intenzivno testira. Prema riječima Electronic Artsovog predstavnika, bez obzira na njegov privatni život, nema razloga za prekid poslovanja jer se njihovo partnerstvo zasniva na golfu, a Tiger Woods još uvijek slovi kao najveći golfer svih vremena.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije