http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NEPOBJEDIVI

PlayStation 3 i dalje neprobojan

PlayStation 3 i dalje slovi kao neprobojna konzola za pirate i, unatoč prošlotjednim bombastičnim vijestima, takva će ostati još neko vrijeme
Za razliku od ostalih konzola, još uvijek ne postoji potvrđeni način stvaranja sigurnosne kopije igara za PlayStation 3. Iako razlike postoje, sigurnosne kopije su u većini slučajeva ušminkani izraz za piratizirane verzije videoigara, no da bi ih igrali, vlasnici u konzole trebaju ugrađivati modifikacije ili kod nekih koristiti specijalni softver. PlayStation 3 se očito pokazao kao tvrd orah jer još uvijek nema dokaza da je igre moguće kopirati, a prošlotjedni video koji govori suprotno okarakteriziran je kao namještaljka.

Naime, u njemu je prikazano uspješno kopiranje videoigre Motorstorm za što je vlasniku navodno trebala konzola na kojoj je vrtio Linux, Ubuntu i Windowse XP, hrpu dodatnih programa te neizostavni snimač Blu-ray diskova koji su još uvijek basnoslovno skupi. Uglavnom, Motorstorm je navodno uspješno iskopiran, no stručnjaci su utvrdili kako je mnogo stvari u videozapisu dodatno uređivano te da je riječ o prijevari. Samo dan nakon što je prijevara otkrivena, video je naglo povučen iz prometa - vjerojatno od strane samog vlasnika.

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije