http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZASTOJ U RAZVOJU

Gran Turismo 5 ponovo odgođen

Peti nastavak najpoznatijeg trkaćeg serijala na PlayStationu ponovo je odgođen i nitko nema pojma kada bismo ga mogli zaigrati
Gran Turismo je definitivno najpoznatiji i najpopularniji trkaći serijal, za koji malo tko nije čuo. Nakon odličnih prethodnika, Sony je 2006. tijekom sajma E3 najavio i peti nastavak za PlayStation 3, što je izazvalo veliko zanimanje igrača, no daljnji razvoj očito nije tekao prema planu jer su zaredale brojne odgode.

Posljednje vijesti su govorile da će se Gran Turismo 5 napokon pojaviti u ožujku u Japanu i tijekom ljeta na ostalim tržištima, no prema službenoj obavijesti, Sony je izlazak ponovo odgodio. Kreator serijala Kazunori Yamauchi nedavno je objavio da izrada Gran Turisma 5 košta oko 60 milijuna dolara, a u njega je ugrađeno preko tisuću automobila i stotinjak staza.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije