http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI REKORD

Modern Warfare 2 zaradio milijardu dolara

Odlična pucačina je krajem prošlog tjedna ponovo dospjela na naslovnice medija objavom financijske dobiti
Još prije izlaska znalo se da će Call of Duty: Modern Warfare 2 biti veliki hit koji će rušiti rekorde, no tek nakon što se pojavio pokazao je koliko dobar marketing i uspješna franšiza znače za prodaju videoigara. Procjenjuje se da je samo u prva 24 sata Modern Warfare 2 prodan u preko 4,7 milijuna primjeraka, da bi u pet dana ostvario zaradu od nevjerojatnih 550 milijuna dolara oborivši sve rekorde.

Ne samo u prodaji videoigara, već i glazbe i filmova. Dakako da je potražnja lagano opadala, no prema novoj informaciji Activisiona, dva mjeseca nakon izlaska Modern Warfare 2 je zabilježio još jedan rekord - zaradu od nevjerojatnih milijardu dolara! Kako kaže šef Activisiona Bobby Kotick, takvom se zaradom može pohvaliti samo šačica zabavnih sadržaja, a uspjeh je još veći zbog činjenice da je milijarda dolara dosegnuta u tako kratkom vremenu - rezultat je to kojem se nitko nije nadao.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije