http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAPASNI GEJMERI

Neugodna iskustva hostesa na CES-u

Lijepe hostese obavezni su ukras svakog sajma, no često su na meti napasnika koji znaju biti vrlo neugodni
Hostese ili booth babes uvijek su u centru pažnje, no nerijetko ih posjetitelji sajma zamjenjuju za seksualne objekte na usluzi svima. Ekipa Gizmoda intervjuirala je nekoliko djevojaka tijekom prošlomjesečnog CES-a 2010. i sve su redom naletjele na morone koji su im se uvaljivali na razne načine.

Neki su to radili prilično sramežljivo unedogled ih ispitujući o proizvodima i tvrtkama koje prezentiraju, drugi su se hvalili svojim znanjem o brzini svjetlosti u vakuumu, što ih sigurno urnebesno zanima, dok su oni najgori bili neugodni gurajući im ključeve soba u ruke, nagovarajući ih na seksualno druženje nakon sajma ('povest će i nekoliko prijatelja'), ispitujući ih o tome jesu li im grudi prave ili silikonske, pipkajući ih i tako redom. Srećom, posjetitelji koji žele samo fotografiju za pamćenje i odu svojim poslom ipak su u većini.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije