http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

AFERE NE ŠTETE

Videoigre Tigera Woodsa i dalje tražene

Electronic Arts tvrdi da im skandali Tigera Woodsa nisu naškodili te da prodaja videoigara s njegovim potpisom bilježi lagani rast
Nakon što su se po novinama počeli povlačiti članci o privatnom životu Tigera Woodsa, mnogobrojni sponzori koji su se samo mjesec prije trgali za njega naglo su raskinuli ugovore, no ne i Electronic Arts, iz čijih pogona već desetak godina izlaze simulacije golfa s imenom Tigera Woodsa.

Electronic Arts je, naime, odlučio nastaviti suradnju s njim, a prema nedavnim izjavama njihovog čelnika, nisu primijetili da su afere naštetile prodaji videoigara. Čak naprotiv, navodno bilježe lagani rast, no valja imati na umu da je skandal buknuo tek krajem studenog i još je prerano govoriti kako će se situacija razvijati dalje. Kako god bilo, EA ne odustaje od Woodsa kojeg nazivaju vrhunskim sportašem, pa će ove godine objaviti čak dvije golferske simulacije: Tiger Woods PGA Tour Online i Tiger Woods PGA Tour 11.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije