http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RENESANSNI UBOJICA

Assassin's Creed II stiže u ožujku

Nakon velikog uspjeha na konzolama, Ubisoftov Assassin's Creed II će se sredinom ožujka napokon pojaviti i u varijanti za PC
Assassin's Creed II se sredinom studenog pojavio u verzijama za Xbox 360 i PlayStation 3 uz veliku medijsku pompu koja očito nije bila bez razloga. Samo u prvom tjednu igra je prodana u preko 1,6 milijuna primjeraka, a prema službenim podacima Ubisofta, ta je brojka u dva mjeseca narasla na šest milijuna. Vlasnici PC-ja također neće biti zakinuti s obzirom na to da je spomenuta tvrtka objavila da prodaja verzije za PC započinje 16. ožujka po prilično paprenoj cijeni za tu platformu od 60 dolara.

U Ubisoftu to objašnjavaju činjenicom da su u samu igru uvrstili dva dodatka, Battle of Forli i Bonfire of the Vanities, koji sigurno vrijede deset dolara više od regularne cijene. Assassin's Creed II nas vodi u renesansnu Italiju u kojoj ćemo u ulozi osvetnički nastrojenog Enza lukavstvom i brzinom tamaniti protivnike iz suparničke obitelji.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije