http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

CITIES XL PODBACIO

Propala prva menadžerska videoigra

Cities XL je trebao biti sljedeći veliki korak u menadžersko-građevinskim videoigrama, no nakon samo pet mjeseci života, odlazi u zaborav
Monte Cristo je imao viziju menadžerske videoigre u kojoj igrači postaju suvremeni gradonačelnici i izgrađuju svoje gradove, a osim solo igre, igranje na internetu omogućava im razmjenu iskustva i razgledavanje kreacija ostalih igrača.

Pravi mali MMO, rekli bismo, no zbog podosta propusta, Cities XL baš nije bio najbolje prihvaćen. Prema objavi autora, zbog nedovoljnog broja igrača koji plaćaju mjesečnu pretplatu koja služi za održavanje servera, odlučili su 8. ožujka ugasiti mrežnu komponentu. Tako je ovaj zanimljiv projekt poživio ni nepunih pet mjeseci, što je uistinu malo, a u Monte Cristu kažu da više ne namjeravaju nadograđivati Cities XL te da će se posvetiti novom izdanju - Cities XL 2011.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije