http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PAC-MAN ŽIVI VJEČNO

Odlična prodaja videoigara za iPhone

Tvrtka Namco Bandai je u godinu i pol, koliko je prisutna na App Storeu, prodala preko 23 milijuna igara za iPhone
Prošla je godina na App Storeu bila u znaku Electronic Artsa jer su se od deset najprodavanijih igara, na prvom mjestu našli njihovi The Sims 3, a osim njih, sam vrh ljestvice zauzimaju Need for Speed Undercover, Madden NFL 10 i Tiger Woods PGA Tour. No nije samo Electronic Arts zadovoljan iPhoneom i iPodom, novim igraćim platformama koje osvajaju sva tržišta.

Prema objavi Namco Bandaia, od lipnja 2008, od kada su prisutni na App Storeu, prodali su preko 23 milijuna primjeraka svojih naslova među kojima se posebno ističu Pac-Man Championship Edition i Ace Combat Xi. Prema tim brojkama, dnevno u prosjeku ostvare 36.450 transakcija, a dosadašnju ponudu od 24 naslova ove bi godine trebali ojačati s dodatnih dvadesetak videoigara.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije