http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SVEMIRSKI MMORPG

Jumpgate Evolution by Quark

KO_Jumpgate
Datum objave:
02.02.2010 10:22
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu

Evo što kaže Quark o ovom videu - "Jumpgate Evolution je dugo očekivani mmorpg developera koji je veteran u izradi mmo-a još od 1999. Što je Jumpgate Evolution? Poslastica za sve igrače koji su uživali u Elite-u, Freelanceru, X3, Eve online...odnosno ovo će biti sve što su igrači od navedenih igara htjeli; direktno upravljanje, istraživanje, trgovanje, piratstvo, ratovi za dominaciju, industrijska špijunaža, misije, leveli, skupljanje materijala za preprodaju ili izradu novih dodataka/predmeta/letjelica te naravno istraživanje virtualnog svemira. "Easy to play, hard to master" - to je moto developera, svi će moči zaigrati ovaj spacesim no samo će neki biti dovoljno spretni i iskoristiti sve pogodnosti new-newtonian fizike koja je specifična za ovu igru. Osim PvE questova i velikih borbi igra će naravno imati i instancirane PvP zone, free PvP zone te RvR."

 

Predivni svemirski MMORPG

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije