http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

White Knight Chronicles - japanski RPG

Datum objave:
03.02.2010 16:21
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
White Knight Chronicles izvorni je japanski RPG u kojem se pretvarate u veličanstvenog Bijelog viteza, koji neodoljivo podsjeća na Transformerse

Ako ste raspoloženi za igranje tipičnog japanskog RPG-a, tada ne morate tražiti dalje od White Knight Chroniclesa. Ukratko ga je najbolje opisati kao igru koja neodoljivo podsjeća na serijal Final Fantasy. Ali ako ni to niste nikada probali, tada ste zasigurno pogledali jedan anime crtić. Filozofija je ovdje baš takva - nad jedno veselo i šareno kraljevstvo nadvila se sjena sila zla. Mlada princeza (zaboravili smo kako se zove) biva oteta, a na vama je da je spasite. To ćete učiniti vodeći grupu mladih avanturista u kojoj je glavna faca mladić Lenard. No osim Lenarda, možete stvoriti i svoj vlastiti lik te ga u alatu za kreiranje pretvoriti u čistu ljepotu ili nakaradu koju je teško nazvati čovjekom.

Ma divota! No što je to zapravo White Knight? Riječ je o prastarom, mističnom oklopu koji nalikuje na velikog, debelog Transformera. Lenard ga na sebe može 'obući' te tako puno učinkovitije tamaniti dosadna smetala. Princip igre? Japanski RPG - šećete po mapi i nailazite na skupine neprijatelja koje morate riješiti u borbi na poteze. Upravo je mehanika ovih poteza ono najbolje u cijeloj igri. Razvijena je na potpuno inovativan način koji omogućava brojna podešavanja i stvaranje samo vama specifičnog borbenog stila. Uglavnom, u Japanu su za ovom stvarčicom totalno poludjeli, a vi pogledajte video recenziju i odlučite hoće li White Knight Chronicles biti pogodan i za vaš zapadnjački um.

 

White Knight Chronicles - RPG u tipičnom japanskom stilu

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije