http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BUDITE KUL

Headset s motivima World of Warcrafta

Dok u stvarnom svijetu seks prodaje sve, u svijetu videoigara prolaze proizvodi povezani s najpopularnijim MMO-om današnjice
Majice s motivima, šalice, privjesci za ključeve, kape, miševi, podloge za miševe, pa čak i čitava računala s motivima World of Warcrafta imaju veliki krug potencijalnih kupaca koji svakodnevno igraju ili su nekad igrali spomenuti Blizzardov MMORPG. Spomenutom nizu uskoro će se pridružiti i Sound Blaster World of Warcraft Headset tvrtke Crative Labs, poznatog proizvođača zvučnih kompjutorskih komponenata.

Slušalice s mikrofonom će se prodavati u dvije inačice, žičanoj i bežičnoj, a ono po čemu će svi znati da ste ovisnik o World of Warcraftu su logotipovi Horde i alijance na slušalicama, koje je moguće mijenjati po volji i ispod kojih se nalaze kontrole glasnoće. Žičani Sound Blaster World of Warcraft Headset prodavat će se po cijeni od 120 dolara, a bežična inačica bit će 40 dolara skuplja. Dodatne detalje o ovim zanimljivim dodacima potražite na službenim web stranicama.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije