http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

JOŠ MALO PA SAD ĆE

Gran Turismo 5 stiže najesen

Gran Turismo 5 spominjali smo već mnogo puta, a nove informacije kažu da ćemo ga u najboljem slučaju zaigrati tek najesen
Pet godina u izradi i budžet od 60 milijuna dolara kratka je bilanca razvoja petog nastavka po mnogima najbolje simulacije svih vremena Gran Turisma. Gran Turismo 5 trebao je biti objavljen par mjeseci nakon pojave PlayStationa 3, no zaredale su brojne odgode. Možda odgoda nije pravi izraz budući da Sony Computer Entertainment nikad nije objavio konkretan datum izlaska, no tu i tamo stizale su informacije o tom sretnom događaju.

Nove stižu iz europske podružnice Sonyja i kažu da očekuju dovršetak radova negdje u jesen ove godine, uglavnom prije Božića, no kao i ranije, točan datum još nije utvrđen. Uistinu loše vijesti za sve fanove koji Gran Turismo 5 čekaju s nestrpljenjem svih ovih godina, no opet, možda je i bolje da programeri dodatno porade na njoj i dovedu je do savršenstva kako bi nas na dulje vrijeme zabavila, kao što su to svojedobno radili i njezini prethodnici zbog kojih je čitav serijal postao legenda.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije