http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MREŽNO ŠUTIRANJE

FIFA Online uskoro u Europi

Ljubitelje nogometa oduševit će vijest da Electronic Arts namjerava objaviti videoigru FIFA Online na svim tržištima
Već neko vrijeme u određenim državama Azije igrači uživaju u videoigri FIFA Online, mrežnoj inačici popularne nogometne simulacije u nadležnosti Electronic Artsa. Prema riječima ekipe iz EA Sportsa, odlični prodajni rezultati desetog klasičnog nastavka serijala natjerali su ih na razmišljanje da FIFA-u Online objave i na drugim područjima, što će uskoro provesti u djelo. Testiranje započinje u Velikoj Britaniji tijekom lipnja, a nakon njega finalna verzija će se u narednih godinu dana pojaviti i na ostalim europskim tržištima.

Za igranje FIFA-e Online, prema riječima autora, potreban je tek prosječni kompjutor i veza na Internet čime se cilja na vrlo veliki broj igrača i ljubitelja nogometa. Kako kaže izvršni producent igre Kaz Makita, u svijetu postoji mnoštvo nogometnih fanova koji ne žele igrati FIFA-u na konzolama zbog nedostatka vremena i obaveza, no zanima ih kvalitetna videoigra na temu nogometa koju bi zaigrali s prijateljima, a to im FIFA Online upravo omogućava.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije