http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Datum objave:
10.02.2010 16:47
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Legendarni S.T.A.L.K.E.R. se vraća u svom trećem uprizorenju koje je najbolje dosad

Sjećate se kako je nekad bilo igrati se na PC-ju? Sjećate se vremena prije pojave konzola nove generacije, koje su na osobno računalo donijele svoju neozbiljnu filozofiju? Premda smo mislili da su ta vremena zauvijek nestala, novi S.T.A.L.K.E.R. nam je ponovno vratio osmijeh na lice! Naime, Call of Pripyat je igra kakva se može napraviti samo za 'kantu' - kompleksna, inteligentna, angažirana i ozbiljna. Ali ne dosadno ozbiljna, već ozbiljna u smislu svoje dubine i brige za mikrodetalje. Vjerojatno znate o čemu se radi: ponovno se vraćate u Zonu, tj. u ono fiktivno područje nadnaravnih anomalija koje je nastalo kao rezultat stvarne havarije na nuklearnoj elektrani Černobil.

Ovaj put preuzimate ulogu časnika bivše sovjetske vojske koji ima zadatak otkriti zašto su se srušili Hind helikopteri poslani u srce Zone. A tada počinje avantura! Jedinstvena, postapokaliptična avantura koja ima takvu atmosferu kakvu nema nijedna druga igra. Besmisleno je trošiti riječi na opisivanje specifičnog osjećaja koji vam daruje puko šetanje kroz Zonine pustopoljine. Jednostavno pogledajte video i stvari će vam biti puno jasnije. Dakle, specifičan duh S.T.A.L.K.E.R.-a je opstao te se dodatno oplemenio, baš kao i mnogobrojni drugi elementi igre. Porađeno je na sustavu kampanja, ekonomski sustav je još precizniji, a simulacija vremenskih nepogoda upravo fascinantna! Nažalost, još uvijek ima određenih prigovora na borbu i umjetnu inteligenciju, ali to je ipak minorna stvar. Naime, S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat je iskustvo. Iskustvo koje je od vas udaljeno samo jedan klik mišem!

 

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - prava PC igra!

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije