http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SVEMIRSKA AVANTURA

Pomama za Mass Effect 2

Krajem siječnja na tržištu se pojavila Mass Effect 2, igra koja je u samo dva tjedna prodana u nevjerojatnih dva milijuna primjeraka
Siječanj je poslovično sušno razdoblje glede novih videoigara. Velike izdavačke kuće ispucale su sve hitove krajem godine s obzirom da je tada potražnja i najveća, no BioWare i Electronic Arts su mudro čekali i sačuvali da se gužva stiša. Rezultat je Mass Effect 2, fenomenalni akcijski RPG koji je prodajom u siječnju nadmašio sve ostale igre u omjeru 6:1.

Objavljen 26. siječnja u Americi, Mass Effect 2 je u samo pet dana razgrabljen u preko pola milijuna primjeraka, što je novi rekord za to tržište, a dva tjedna nakon izlaska statistike govore da ga je u čitavom svijetu kupilo preko dva milijuna ljudi. Mass Effect 2 je definitivno jedna od igara koje morate isprobati, a više detalja o njoj potražite na službenim web stranicama.

 

Pogledajte našu recenziju Mass Effecta 2!

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije