http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVE IGRAČKE

Nintendova velika tajna

Nintendo ne namjerava stati na postojećim konzolama, no još uvijek uspješno skriva kakvi su mu daljnji planovi glede hardvera
Iako Wii slovi kao najtraženija konzola i na nekim su tržištima nestašice nerijetka pojava, već neko vrijeme kruže glasine da  Nintendovi inženjeri naveliko rade na novom komadu hardvera kojim će zadiviti svijet. Glasine su sasvim sigurno utemeljene jer je sasvim logično da ako Nintendo želi ostati u vodstvu, mora osvježiti ponudu novim igračkama, no tek je prošlog tjedna njihov šef Shigeru Miyamoto i službeno potvrdio da rade na novoj konzoli.

Nažalost, to je ujedno i sve što je ovaj velikan obznanio, tako da se moramo ponovo vratiti glasinama, točnije dvama taborima. Analitičari pretpostavljaju da se radi o poboljšanom Wii-u koji nazivaju Wii HD, a u posljednje vrijeme sve su glasniji oni koji tvrde da je riječ o konzoli DS sa senzorima pokreta. Potonji svoja uvjerenja brane prošlomjesečnom izjavom Satorua Iwate o DS-u koja je kasnije opovrgnuta, no kako god bilo, Nintendo će uskoro morati objaviti što konkretno priprema.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije