http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOSADAN POČETAK

Većina igrača odustaje od World of Warcrafta

Prema javnom priznanju Blizzarda, samo 30 posto potencijalnih novih igrača prijeđe deseti stupanj razvoja likova, dok ostali ranije odustanu
World of Warcraft je često proglašavan drogom modernog doba, no izgleda da je njegovo zlatno doba stjecanja novih igrača na izmaku. Kako je otkrio šef Blizzarda, tvrtke koja stoji iza tog popularnog MMORPG-a, 70 posto novih igrača koji isprobaju probnu verziju ne dođe ni do desetog stupnja razvoja likova prije odustajanja. Kao glavni razlog navodi da se početni nivoi nisu mijenjali od samog pokretanja servera prije pet godina i postali su dosadni apsolutno svima, no to bi se novom ekspanzijom Cataclysm trebalo promijeniti.

Ekspanzija bi se trebala pojaviti krajem godine i njeno pokretanje izmijenit će većinu starih sadržaja zbog raznih katastrofa koje će pokrenuti glavni negativac. Tako će početna područja dobiti novi izgled, igrači će moći uživati u novim zadacima, a Blizzard bi se napokon mogao maknuti s mrtve točke od 11,5 milijuna pretplatnika, na kojoj stoje već mjesecima. Naravno da im ogromna pretplatnička baza donosi nevjerojatan mjesečni prihod, no lov na nove igrače nikada ne prestaje.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije