http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POŽELJNA IGRAČKA

Velika potražnja za PlayStationom 3

Otkad je Sony snizio cijene, PlayStation 3 je postao tražena roba, zbog čega bi u narednim mjesecima moglo doći do nestašice
Visoka cijena i slaba ponuda igara su davno iza PlayStationa 3. Možda je takva situacija vladala nakon izlaska prije par godina, no od jeseni se situacija vidno poboljšala izlaskom redizajniranog modela niže cijene, a i developeri su se pobrinuli nakrcati ponudu mnogobrojnim naslovima. Mogli bismo reći da je trenutno stanje upravo obrnuto jer, prema vijestima iz SAD-a, pomama za konzolom tijekom predblagdanske kupovne groznice se nastavila i u siječnju, što bi uskoro moglo dovesti do nestašice konzola.

Prema Sonyju, nisu se nadali tolikoj potražnji i smanjili su proizvodne kapacitete, pa ukoliko dođe do nestašice, trebat će im par mjeseci da obnove zalihe. Iako ne sumnjamo da je PS3 postao zanimljiv masama, nekako nam sve vuče na marketinški trik koji bi trebao natjerati kupce koji još dvoje da požure s odlukom i pohitaju u dućane po svoju igračku.

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije