http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ŠORA, ŠORA

Street Fighter 4 na iPhoneu

Proročanske riječi producenta Street Fightera 4 su se obistinile jer ovaj legendarni borilački naslov stiže i na iPhone
Prije dvije godine Capcom je objavio da su spremni objaviti Street Fighter 4 na bilo kojoj platformi, uključujući tada famozni iPhone, ukoliko postoji publika koja bi ga htjela igrati. Iako je pitanje novinara bilo hoće li se spomenuti borilački naslov pojaviti na Wiiju, producent igre Yoshinori Ono proročanski je spomenuo upravo iPhone. Proročanski jer, prema najnovijim vijestima, vlasnici istog trebali bi zaigrati Street Fighter 4 u bliskoj budućnosti i uz grafički prikaz kakav je viđen na konzolama i u arkadnim verzijama.

Navodno će u igru biti uključeni svi likovi koji su se pojavili i na ostalim platformama, pa čak i neki stari znanci iz prethodnih izdanja serijala. Spominje se nekoliko načina kontrole među kojima će svatko moći pronaći onu koja mu je najugodnija, a bit će podržana i igra za dva umrežena igrača. Trenutna cijena, kao ni datum izlaska, nisu poznati, a ni podatak hoće li Street Fighter 4 biti ekskluziva za posljednju generaciju iPhonea ili će raditi i na starijim verzijama.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije