http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SPORA PRAVDA

Kina konačno dozvolila prvu ekspanziju WoW-a

Dok Amerikancima i Europljanima druga ekspanzija World of Warcrafta postaje polako dosadna, Kina je napokon dozvolila objavljivanje prve
Blizzard si je stvarno opalio ogromnu šamarčinu promjenom kineskog partnera za World of Warcraft budući da je tamošnjem NetEaseu tek sada dozvoljena lokalizacija prve ekspanzije Burning Crusade za kinesko tržište. Problemi su započeli prošle godine kada su raniji partneri podigli tužbu zbog kršenja ugovora, što je privuklo pažnju kineskog ureda General Administration of Press and Publication koji je zaključio da World of Warcraft krši mnogobrojne lokalne zakone.

Zbog toga je Blizzardovim novim partnerima, tvrki NetEase, zabranjeno da igračima naplaćuje pretplate i prihvaća nove registracije, a stvar je dodatno pogoršana prepucavanjem spomenutog ureda i kineskog Ministarstva kulture koji su se tek sada složili da NetEase smije objaviti lokaliziranu verziju (uz sve uvjetovane izmjene, dakako). Tako će kineski igrači World of Warcrafta uz mnogo kašnjenja napokon zaigrati Burning Crusade koji je u ostalim dijelovima svijeta tek usputna stanica prema trenutno aktualnom dodatku Wrath of the Lich King.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije