http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BESPLATNA ZABAVA

Prvi rođendan Quake Livea

Prošlog tjedna obilježili smo prvu godinu postojanja Quake Livea, besplatne mrežne pucačine koja je dosad privukla tisuće igrača
Prije podosta godina, situacija oko pucačina iz prvog lica bila je prilično jasna i igrači su vrlo lako odabrali što igrati. Postojali su, naime, serijali Quake i Unreal Tournament, dok su sve ostale igre bile njihove blijede kopije s ponekim dobrim uratkom. Danas je potpuno drukčije jer godišnje stiže nekoliko odličnih igara, no Quake se još uvijek ne predaje. Prošle srijede je navršeno godinu dana od puštanja u rad Quakea Live, obrade Quakea III koja je prerađena da radi na svakom računalu s vezom na internet i internetskim preglednikom.

Da stvar bude bolja, autori ga stalno unapređuju i objavljuju nadogradnje, a igra je potpuno besplatna za sve koji je odluče zaigrati. S obzirom na jubilej, autori su objavili da je dosad odigrano preko 60 milijuna mečeva, što je oko devet milijuna sati igranja, a u njima je postignuto 810 milijuna fragova (ubojstava). Igrač pod nadimkom Pudrick u igri je proveo čak 56 dana, dok Yakumo trenutno drži vrh ljestvice po ubojstvima s njih čak 258.000. Više o svemu potražite na službenim stranicama Quake Live.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije