http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAJBRŽA PRODAJA

Plants vs. Zombies na iPhoneu ruši rekorde

Simpatična logička igra Plants vs. Zombies je krenula u pohod na iPhone, a prvi rezultati su više nego odlični
O Plants vs. Zombies smo pisali u par navrata, a spomenuta se nakon manje odgode napokon pojavila na App Storeu za iPhone i iPod Touch. Prema priopćenju proizvođača, u prvih devet dana prodano je preko 300.000 primjeraka, čime je postavljen novi rekord u brzini prodaje na App Storeu. Sama igra košta 2,99 dolara, što pomnoženo s brojem primjeraka rezultira zaradom od gotovo milijun dolara.

Uistinu odličan rezultat u manje od dva tjedna. Autore posebno vesele odlične reakcije igrača s obzirom na to da više od 95 posto njih na App Storeu igru nakon kupovine ocjenjuje s maksimalnih pet zvjezdica, što je dovoljan pokazatelj njihovog zadovoljstva. Kad već spominjemo PopCap, recimo i da je njihov Bejeweled 2 postao prva komercijalna aplikacija (ne samo videoigra) koja je premašila tri milijuna prodanih primjeraka.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije