http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IGRICE POSTAJU IGRE

Stižu vrhunske igre putem interneta

Igra Helldorado na Vision Engineu
Pojam videoigara igrivih u internetskim preglednicima uskoro bi mogao dobiti potpuno novi smisao zahvaljujući Vision Engineu 8
Igre u internetskim preglednicima obično su jednostavni uraci koje može vrtjeti bilo koje računalo, no to bi se u bliskoj budućnosti moglo promijeniti. Tvrtka Trinigy razvija poseban dodatak WebVision za najpopularnije internetske preglednike Internet Explorer, Firefox, Chrome i Opera. Ideja je da se proizvođačima videoigara omoguće sve napredne funkcije Vision Enginea 8 (alata za izradu igara) koje će nakon dovršenog posla uz par klikova prirediti za WebVision, odnosno omogućiti igranje u bilo kojem pregledniku.

Valja naglasiti da njihov alat Vision Engine podržava sve napredne grafičke funkcije uključujući podršku za DirectX 11 i Shader Model 5, kao i napredne fizikalne zakone Havok Physicsa. Onima kojima su ovakvi izrazi nerazumljivi, a ipak se vole igrati, kratko ćemo reći da bi igre u preglednicima mogle nalikovati punokrvnim naslovima zapanjujuće grafike, a jedina ograničenja mogla bi nastati uslijed nedostatka adekvatne grafičke kartice koja može progutati sve te napredne efekte.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije