http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Anno 1404 Venice

Anno
Datum objave:
03.03.2010 14:22
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Vratite se u Veneciju u ovoj fantastičnoj ekspanziji za hard core RTS Anno 1404

Izvrsni europski 'city building' RTS Anno 1404 upravo je dobio odličnu ekspanziju. Ovaj mission disk koji ne 'teži' ni puni gigabajt u originalnu franšizu Anno donosi dosta novosti i poboljšanja. Grafički engine dodatno je rafiniran te nam se čini da je nešto čak i brži. Tu su novi tipovi brodova, novi questovi i novi tipovi otoka. Nažalost, nema novih dinamičnih kampanja, ali su tu zato izvrsne misije koje su zapravo kampanje u malom. Naime, za odigravanje pojedine misije trebat će vam i do nekoliko sati! To pak znači da cijeli mission disk traje oko pedesetak sati!

 

Izuzetno hvalevrijedan podatak, jer je stvarno malo proširenja koja traju tako dugo i koja zapravo izgledaju poput nove, nezavisne igre. Nažalost, Anno 1404 Venice to ipak nije, pa će vam za njegovo igranje trebati i original. Da, dodatna petljanja oko instalacije matičnog proizvoda, ali što se može. No neka jedno bude jasno; ako je Anno 1404 bio igra za hard core RTS-aše, onda je Venice to još duplo više. Igra, naime, ne trpi nikakve kompromise; ona je detaljna, složena, nakrcana i ogromna! Zaboravite priručnike i vođenje za ručicu. Anno 1404 Venice zahtijeva poznavanje izvornika i njegove gameplay mehanike. No sigurni smo da će Venice bez obzira na to pronaći put do svoje vjerne publike!

 

Pogledajte recenziju, ali i naše pjevačke talente

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije