http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VJETAR U KOSI

Najavljen Test Drive Unlimited 2

Nakon velikog uspjeha Test Drive Unlimiteda, Atari i Eden Games su napokon najavili željno očekivani nastavak koji stiže već ove jeseni

Trkaći serijal Test Drive postoji gotovo od samih početaka igranja na računalima, no s vremenom ga je konkurencija pregazila. Veliki povratak na scenu najavilo je izdanje Test Drive Unlimited od prije četiri godine budući da je sadržavalo 125 licenciranih sportskih automobila i motocikala, dok se radnja protezala na gotovo tisuću milja cesta i putova prekrasnog tropskog otoka.

S obzirom na uspjeh, malo je čudno da Atari nije najavio nastavak već ranije, no za dobru videoigru nikad nije kasno. Test Drive Unlimited 2 bi se trebao pojaviti ove jeseni i, osim solo igre, sadržavat će vrlo robustan mrežni način igranja u kojem ćemo s tisućama drugih igrača zajedno paliti gume u stalnom virtualnom svijetu. Prema riječima autora, upravo je mrežna igra okosnica igre koja se diči promjenjivim vremenskim uvjetima, detaljnim modelom oštećenja vozila i potpuno novim otokom spremnim za istraživanje. Ako razvoj protekne prema planu, Test Drive Unlimited 2 će se pojaviti tijekom jeseni za PC, PlayStation 3 i Xbox 360.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije