http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KOCKA, KOCKA, KOCKICA

LEGO nastavlja suradnju s TT Gamesom

Prije par godina LEGO je sramežljivo ušao u svijet videoigara, a prema novom ugovoru, u njemu namjerava još dugo ostati
Premda su LEGO kocke namijenjene djeci, videoigre s potpisom ove danske tvrtke godinama zabavljaju igrače svih uzrasta. Počevši s LEGO Star Warsima, serijal je dokazao da je za igrivost najvažnija mašta i mnogo humora za što je zaslužna tvrtka TT Games koja je radila na svim dosadašnjim videoigrama ove franšize.

LEGO Batman, LEGO Indiana Jones i mnoge druge videoigre do sada su prodane u preko 50 milijuna primjeraka, što je očito bilo presudno da LEGO i TT Games produže ugovor prema kojem će nastaviti suradnju sve do 2016. godine. Što nam ove dvije tvrtke spremaju u daljnjoj budućnosti, trenutno nije poznato, no zna se da već ove godine stižu LEGO Harry Potter: Years 1-4 i Lego Star Wars III: The Clone Wars.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije