http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZA LJUBITELJE BRZINA

Stiže Formula 1

Datum objave:
11.03.2010 10:18
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon poduljeg čekanja, konačno će stići jedan pravi F1 naslov. Između ostaloga, i za PC
Ususret početku nove sezone Formule 1, Codemasters najavljuje novu generaciju igre F1 koja će izaći u rujnu na platformama PC, PS3 i X360. Kao službena igra 2010 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP™, F1 2010. će imati sve službene timove, vozače i staze iz nadolazeće sezone. Da bi igraču pružila što je vjerniji doživljaj, uz samu vožnju igra će imati modove GRAND PRIX, prvenstvo, time trial te posebno dorađen i inovativni mod karijere. F1 2010 će također imati napredni fizikalni model oštećenja, promjenjive vremenske prilike te multiplayer.

Vesele nas dvije stvari... Prvo, čini se da ovo neće biti totalna arkadetina, već bi igra trebala barem vući na simulaciju. Drugo, zahvalni smo Codemastersu što nije zaboravio na PC, već ga je odmah svrstao pod platforme na kojima će lansirati igru. Naime, još pamtimo Dirt 2 i frustraciju vlasnika računala koji su ga mogli zaigrati tek poslije nekoliko dugih mjeseci, nakon što se ta izvrsna 'trkaljka' pojavila na konzolama. Na kraju, nova Formula će biti i izvrsna revitalizacija cijelog podžanra F1 koji se u zadnje vrijeme zbog raznih bedastoća - poput problema s licencama - sakrio pod tepih. Jedva čekamo!

 

www.codemasters.com 

Izvrsni atmosferski efekti kakve još nismo vidjeli u igrama F1!

 

www.codemasters.com

 

Obratite pažnju na suptilno sjenčanje staze i automobila

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije