http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BODYCOUNT

Nova pucačina tvorca Blacka

Prije četiri godine zaigrali smo sjajnu pucačinu Black, a njezin autor sprema nam još brutalniji projekt jednostavnog imena Bodycount
Dugo vremena su vlasnici PC-a tvrdili da pucačine iz prvog lica neće nikad zaživjeti na konzolama, no Black je sve to promijenio. Otad su protekle četiri godine, a tvorac Blacka, Stuart Black najavio je svoj novi projekt Bodycount. U spomenutoj igri koja će se početkom iduće godine pojaviti za PlayStation 3 i Xbox 360 preuzimamo ulogu operativca kojem je na raspolaganju gomila oružja kojim treba eliminirati sve protivnike sistema.

Sama igra razvija se na grafičkom sustavu EGO koji se dokazao u codemastersovim igrama GRID i DiRT, pa ako su one bile posvećene utrkama, Bodycount je u potpunosti posvećen streljivu i njegovu učinku na okolinu. Sam Stuart Black kaže da su svi u timu predani fanovi FPS-a te da igrači mogu očekivati vrhunsku akciju u destruktivnom okruženju i mnogo, mnogo zabave.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije