http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OPTIČKA VARKA

Programirali igru za neprimjetno igranje na poslu

Četveročlani tim programera iz Nizozemske ima rješenje za sve koji se na poslu vole poigrati, no šefovi im svako malo bacaju oko na monitor
Nema čovjeka koji barem jednom u životu nije zaigrao neku jednostavnu igru na računalu, no postoji mjesto i vrijeme za tako nešto. Dakako, ima i onih koji na poslu radije ubijaju vrijeme raznim flash igrama nego da rade ono za što su plaćeni, no ako je sve dovršeno, ne vidimo razlog zašto se ne bi malo i opustili. Ipak, valja paziti na šefove koji uvijek vrebaju i iza stakla promatraju svoje radnike. Ako svratite na web stranice CantYouSeeImBusy.com i pokrenete bilo koju igru, sumnjamo da će vas nadređeni kazniti jer je s par metara udaljenosti vrlo teško zaključiti da se uopće radi o igri, a ne o ozbiljnom poslu.

Nizozemski programeri su, naime, osmislili igre koje podsjećaju na dokumente u Wordu i Excelu, pa tako, primjerice, u Brakedownu lopticom razbijamo riječi umjesto cigli, dok u Leadershipu upravljamo svemirskim brodom između dvije linije grafikona u Excelu. Idealna razbibriga za sve koji rade po uredima bez prevelike bojazni da će ih netko upozoriti da posao čeka.

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije