http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KRIVA VRATA

Policija zabunom banula u ured programera

Programeri IllFonica iz Denvera prošlog su tjedna doživjeli neugodno iznenađenje kad im je policija banula na vrata i vezala ih lisicama
Za programere IllFonica iz Denvera koji su marljivo radili na svojoj videoigri Ghetto Golf, koja bi se uskoro trebala pojaviti na tržištu, bila je to večer kao i svaka druga. U neko doba na vrata im je pokucala policija, izvela ih van zgrade u lisicama i detaljno ispitala što znaju o provali i što uopće rade ovdje ovako kasno.

IllFonicovi uredi su, naime, tik do dućana koji prodaje marihuanu u medicinske svrhe, a u isti je zbog ponude provaljivano već nekoliko puta. Nakon što se oglasio alarm, policajci su stigli na pravu adresu za par minuta, no banuli su na kriva vrata. Dakako, nesporazum se brzo raščistio, a Ghetto Golf je nepažnjom policije dospio u sve medije i dobio besplatnu reklamu.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije