http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ŽESTOKA MJUZA

Najavljen treći nastavak Rock Banda

Ljubitelji žestoke muzike i videoigara imaju razloga za slavlje s obzirom na to da je prošlog tjedna Rock Band 3 i službeno potvrđen
Prije par godina videoigre poput Rock Banda bile su neobično popularne, no kako je uslijedila poplava raznih izdanja, dodataka i općenito zasićenje tržišta, prošle je godine interes za njih naglo oslabio. Razvojni tim Harmonix koji je napravio Rock Band ipak smatra da ima još mnogo toga što može ponuditi igračima, pa već neko vrijeme radi na trećem nastavku. Prošlog su ga tjedna i službeno najavili na svojim stranicama na Facebooku.

Iako još uvijek nije poznat popis pjesama koje ćemo se truditi savršeno odsvirati na igraćim kontrolerima u obliku gitara i bubnjeva, zna se da Rock Band 3 stiže tijekom jeseni pod pokroviteljstvom MTV Gamesa i Electronic Artsa.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije