http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PARADA HITOVA

Toliko videoigara, a tako malo vremena

Dragon Age: Origins - Awakening
Nijedna godina dosad nije započela s toliko mnogo hitova, a istima su se prošlog tjedna pridružila još tri odlična naslova

Početak godine je za industriju igara uspavano vrijeme i tek negdje oko proljeća se na tržištu počinju pojavljivati veliki naslovi koji plijene pažnju. Možda je tako bilo dosad, no ova je godina definitivno posebna jer smo već dobili desetak prvoklasnih hitova poput Mass Effecta 2, BioShocka 2, Napoleona: Total War i, dakako, Battlefielda Bad Company 2 koji je osvojio srca mnogih igrača.

 

Prošli je tjedan bio posebno zanimljiv jer su se na tržištu pojavile čak tri žanrovski različite igre: Metro 2033, Command & Conquer 4: Tiberian Twilight, te Dragon Age: Origins - Awakening. Metro 2033 nas vodi u moskovsko podzemlje godinama nakon nuklearnog rata u kojem stanovnicima prijeti nepoznata opasnost. Riječ je o vrhunskoj pucačini, dok će ljubitelji strategija radije odabrati Command & Conquer 4 koji se vidno razlikuje od dosadašnjih izdanja ovog popularnog serijala.

 

Neki kažu da je lošiji, neki misle da je bolji, no svi se slažu da s Dragon Ageom: Origins - Awakening ne možete pogriješiti obzirom na to da je riječ o ekspanziji odličnog RPG-a koji će nas odvesti u nove avanture i pružiti nam sate i sate zabave. Svi ovi naslovi će dakako ove dane biti recenzirani u Gamereportu jer ih vaš recenzent već aktivno igra! A ako još niste, svakako pogledajte naše recenzije naslova koje smo spomenuli na početku teksta.

 

Recenzija Mass Effecta 2

 

Recenzija Bioshocka 2

 

Recenzija Napoleon Total War

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije