http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STROGA TAJNA

Microsoft radi na redizajnu Xboxa 360?

Prošlogodišnji Sonyjev redizajn PlayStationa 3 bio je pun pogodak, a kruže glasine da i Microsoft priprema sličan potez s Xboxom 360

Prošle je godine Sony objavio novu verziju PlayStationa 3 koja je zadržala ranije karakteristike, no nova je konzola bila dimenzijama manja, tanja, lakša i, vjerojatno najvažnije, jeftinija za proizvodnju i za konačnog korisnika. Istina ili ne, na jednom kineskom forumu pojavile su se 'provjerene' informacije i slike novog hardvera za Microsoftov Xbox 360 koji je dimenzijama manji od dosadašnjeg koji se ugrađivao u ovu konzolu.

Prema opisu, središnji i grafički procesori navodno više nisu razdvojeni, već spomenute zadatke obavlja jedinstveni chip, a novi hardver Microsoft već naveliko testira. Novi hardver bi mogao pokrenuti i novi sniženje cijena Xboxa 360, no sve ove informacije ne treba shvatiti zdravo za gotovo s obzirom na to da Microsoft još uvijek nije službeno objavio da kreće u redizajn svoje konzole.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije