http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SKUPI UŽITAK

Servis naplaćuje igranje protiv gejmerica

Prošlog je tjedna pokrenut servis GameCrush koji muškim igračima uz određenu naknadu omogućava igranje videoigara protiv djevojaka

Nevjerojatno, ali istinito: GameCrush je prvih par dana doživio takvu navalu da su serveri više bili srušeni nego radili, no nakon što se situacija ustabili, putem ovog servisa će usamljeni muškarci moći zaigrati omiljene videoigre protiv djevojke po izboru. Ovisno o raspoloženju birat će ugođaj, odnosno žele li samo očijukati s protivnicom ili voditi 'prljave' razgovore, a to će zadovoljstvo platiti 8,25 dolara po partiji, s time da je ista vremenski ograničena na 10 minuta, odnosno šest minuta ako se radi o flash igri.

Potonje pak uključuju korištenje web kamere kako bi sugovornicu i vidjeli, a ne sumnjamo da će se i brojne igračice prijaviti na ovaj servis kako bi dodatno zaradile. Naime, 60 posto spomenutog iznosa ide djevojkama s druge strane, a nakon seansi, igrači će moći ocijeniti njihovu umiešnost, zavodljivost i seksipil.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije