http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ISPLATIVO ULAGANJE

Nintendo DS za radnike u McDonald'su

McDonald's će uskoro početi koristiti konzole Nintendo DS kako bi podučavao sezonske radnike u svojim japanskim restoranima
Prema japanskom časopisu Nikkei, McDonald's ozbiljno razmišlja o uvođenju edukacije za sezonske radnike na Nintendovom DS-u. Prema planu, japanski restorani spomenutog lanca bit će opremljeni Nintendovim DS-ovima na kojima će se vrtjeti program eSmart, čiju je izradu tvrtka već platila. Svaki restoran bit će opremljen s dva DS-a, što znači da će u 3.700 poslovnica biti isporučeno 6.400 konzola.

Vrijednost ovog ulaganja procjenjuje se na oko 2,2 milijuna dolara, no u McDonald'su kažu da će se na kraju isplatiti s obzirom na to da će se vrijeme učenja novih djelatnika prepoloviti u odnosu na klasične metode kojima su se dosad služili djelomično iz razloga što je u Japanu Nintendov DS u samom vrhu popularnosti i mlađe osobe koje po profilu odgovaraju sezonskim radnicima u McDonald'su ga jednostavno obožavaju i upoznati su s njime.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije