http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Supreme Commander 2

SC2
Datum objave:
31.03.2010 13:58
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Preuzmite totalnu kontrolu u ovom zabavnom RTS- u kojem upravljate moćnim vojskama i ogromnim robotima

Velik broj PC igrača još je pod šokom od zadnjeg Command & Conquera koji je totalno izdao svoje vrijednosti i okrenuo leđa vjernim fanovima. Srećom, još uvijek ima PC RTS serijala koji štuju svoje prethodnike i ono po čemu su oduvijek bili poznati. Takav je i Supreme Commander 2 koji se ne razlikuje previše od Supreme Commandera 1, ali ni od svog prastarog neformalnog prethodnika Total Annihilationa. Dakle, još se jednom pripremite za velike sukobe s masovnim high-tech vojskama koje broje desetke, ako ne i stotine trupa. Da, za razliku od Tiberium Twilighta, ovdje ćete i dalje izgrađivati svoje baze, crpiti resurse i uživati u klasičnoj strategiji.

 

Ponovno ćete se susresti i s onim trademark velikim jedinicama poput robota koji su visoki poput Eiffelovog tornja. Normalno, učinjene su i neke promjene. Cjelokupna igra sada je malo jednostavnija i pristupačnija. To je postignuto modificiranjem sustava razvijanja tehnologija, ali i izbacivanjem određenih manje važnih tipova zgrada. No ne morate se zgražati, igra ovime nije poglupljena, već se dodatno fokusirala na taktičku borbu. Morate koristiti mozak, fenomenalnu kameru koja se dade odzumirati do nebesa te miješati razne tipove jedinica. Iako ovdje postoje tank rushevi, samo tenkovima nećete postići ništa. Sve je izbalansirano i inteligentno. Da ne duljimo: pogledajte videorecenziju u kojoj smo detaljno opisali Supreme Commanderovu zabavnu i dinamičnu srž.

 

Recenzija Supreme Commandera 2

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije