http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAGRADNJAČA

Rezultati nagradnjače

NAGRADNJACA_REZULTATI
Datum objave:
31.03.2010 14:22
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nagradnjača je završena! Provjerite tko je dobio Bad Company 2 za PC i PS3 te još dvije utješne nagrade

Poštovani posjetitelji, završena je naša nagradnjača Battlefield: Bad Company 2. Moramo vam reći da smo oduševljeni odazivom i brojem vaših pristiglih prijedloga. Najzanimljivije prijedloge smo nagradili. Nažalost, nagrade ne mogu dobiti svi, ali će svačiji prijedlozi i kritike biti uvaženi prilikom daljnje razrade našeg portala. Zahvaljujući ovoj nagradnjači Gamereport će postati onakav kakvim ga želite upravo - vi! A sada nam samo dajte malo vremena kako bismo razradili, uobličili i realizirali vaše cijenjene prijedloge, zamisli i ideje.

 

Idemo na ono najvažnije. Nagrade su dobili:

1.) Denis Vida - Battlefield: Bad Company 2 PC

 

2.) Danijel Čerkić - Battlefield: Bad Company 2 Playstation 3

 

3.) Filip Kozina - Wolfshanze II

 

4.) Damir Juhas - Shutter Island

 

Čestitamo sretnim dobitnicima i molimo ih da nam se pomoću direktne poruke jave na Facebook kako bismo dogovorili preuzimanje nagrade. Na poruke ćemo odgovoriti najkasnije za 48 sati. Poruku možete poslati na Facebook korisnički račun 'Krešimir Lauš'. Svima ostalima hvala na sudjelovanju i više sreće drugi put!

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije