http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TEHNIČKI PROBLEMI

Razlozi odgode novog Splinter Cella

Conviction
Razlozi odgode nadolazećeg Splinter Cell: Convictiona, i to verzije za PC, nisu u ugradnji zaštite od kopiranja, tvrde u Ubisoftu
Neugodna vijest iz Ubisofta; PC inačica zadnjeg Splinter Cella kasnit će u odnosu na one za konzolu. Preciznije, PC verzija igre trebala bi se pojaviti dva tjedna nakon izlaska verzije za X-Box, 30. travnja. Koji su razlozi za ovo kašnjenje? Mnogi igrači već sada spekuliraju da se kasni zbog ugradnje PC specifične DRM zaštite koja zahtjeva stalnu internetsku vezu kako bi se igra uopće pokrenula.

 

Normalno, Ubisoftova nova zaštita od kopiranja izazvala je mnoge kontroverze među kritikom i gejmerskom populacijom. Pukne li vam veza ili jednostavno nemate pristup internetu, igru koju ste pošteno platili ne možete ni pokrenuti. S druge strane, sve igre koje je Ubisoft dosad izdao uz navedenu zaštitu probijene su u roku od nekoliko sati nakon izlaska. Pitamo se zašto se onda uopće eksperimentira sa ovako malicioznim DRM-om koji Ubisoftu može donijeti samo prezir i bijes od igrača.

 

A što kažu momci iz Ubisofta? Citiramo - 'Pravi razlozi odgode izlaska igre su dodatno poliranje i uklanjanje bugova'. Eto, pa o svemu prosudite sami. No za kraj, vraćamo se nešto veselijem tonu te vas podsjećamo na našu najavu ove igre koju možete pročitati ovdje.

 


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije