http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STRAH TREĆI

Najavljen F.E.A.R. 3

Warner Bros. Interactive Entertainment najavio je novi F.E.A.R. 3 za jesen ove godine

Prvi F.E.A.R. pojavio se krajem 2005. godine. Bullet-time na kojemu se bazirao gameplay ni tada više nije bio nešto novo, a još manje sivi hodnici po kojima se odvijala radnja. Ipak, igra je dobro prošla i kod kritike i kod nemilosrdne horde gejmera. 

 

F.E.A.R. 2 pojavio se prošle godine i bio tek solidan nastavak hvaljenog prvijenca. Ništa posebno. No jedna stvar ostala je i dalje ista. Alma, prokleta bila, djevojče krivo za sve, proganjala vas je kroz sve nastavke, dok je zapravo vaša specijalna jedinica proganjala nju.

 

Jučer je Waner Bros. Interactive Entertainment najavio F.E.A.R. 3, i to za PC, kao i za PS3 i X-Box 360. Prema izvještaju, na igri više neće raditi Monolith Studios, već Day 1 Studios, a da se malo toga prepušta slučaju, govori i to da su pod okrilje uzeli i proslavljenog redatelja Johna Carpentera s kojim će surađivati na cut-scenama te Stevea Nilesa, pisca koji potpisuje i scenarije za F.E.A.R. 3.

 

Igra je najavljena za jesen ove godine.

 

F.E.A.R. 3 Trailer

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije