http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STARCRAFT 2 ZA FANATIKE

Kolekcionarsko izdanje StarCrafta 2

Blizzard će za najžešće obožavatelje ponuditi i kolekcionarsko izdanje StarCrafta II koje će, osim same igre, ponuditi i mnoštvo dodataka

Blizzard je najavio da će, kad kasnije ove godine StarCraft II ugleda svjetlo dana, uz standardno izdanje igračima ponuditi i luksuzno kolekcionarsko izdanje.

 

Kolekcionarsko će izdanje sadržavati :

 

    Prvu od igara iz najavljene StarCraft II trilogije, knjigu art worka na 176 stranica, USB flash disk od 2 GB, DVD s behind-the-scenes snimkama, CD sa soundtrackom te strip minijaturnog in-game ljubimca Thora za World of Warcraf.

 

Na USB flashu bit će originalni StarCraft, kao i njegova ekspanzija Brood War i bit će oblikovan u obliku dog taga Jima Raynora.

 

Naravno, sve dolazi u glomaznom pakiranju. Cijena? Prava sitnica – 89,99 eura.  Ako pak niste zagriženi fanatik i zadovoljava vas standarno izdanje, ono će vas stajati 59.99 €, no pripremite se na to da će igra kod nas gotovo sigurno biti prilično skuplja.

 

Datum izlaska igre još nije definiran, ali pretpostavlja se da će to biti u prvoj polovici ove godine.

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije