http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OZBILJNI SAM

Najavljen Serious Sam HD: TSE

Nakon The First Encountera u HD-u, dogodilo se ono što se moglo i očekivati – Croteam je najavio The Second Encounter koji će u svom HD izdanju postati još ljepši, šareniji i uzbudljiviji

Serious Sam HD: The Second Encounter najavljen je za 28. travnja ove godine, i to za PC i X-Box platformu.

 

Sufiks 'HD', koji je danas popularno stavljati uz sve i svašta, u slučaju Serious Sama znači to da igru pogoni relativno novi Serious Engine 3. Dakle, radi se o igri identičnoj originalu, samo s visoko razlučivim teksturama te ljepšim i naprednijim grafičkim efektima.

 

Kako je HD verzija The First Encountera primljena prilično mlako, ponajviše zahvaljujući tome što se u HD verziji unaprijedila samo grafika, Croteam je odlučio ne ponoviti istu grešku: najavljene promjene u TSE orijentirane su prije svega na multiplayer gdje će biti implementirane nove mape, kao i novi modovi. Tu će biti Coop u kojemu će moći sudjelovati do 16 igrača, Survival, Versus (Beast Hunt, My Burden) i Team (Team Deathmatch, Capture The Flag, Last Team Standing).

 

Također, Croteam navodno punom parom radi na Serious Samu 3 koji bi također trebao biti gotov ove godine.

 

Serious Sam HD: TSE Trailer

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije