http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ORUĐE RATA 3

Najavljen Gears of War 3

Gears of War 3
Igre odavno više nisu disciplina samo za geekove, a da polako ali sigurno postaju mainstream, potvrđuje i činjenica da se dugo očekivana najava za Gears of War 3 dogodila u – TV showu

Cliff Bleszinski, direktor dizajna Epic Gamesa, jučer je na gostovanju u showu Late Night with Jimmy Fallon otkrio 'najgore čuvanu tajnu u industriji videoigara'. Na putu je Gears of War 3, a izlazak igre zakazan je za 8. travanj 2011. godine.

 

Naravno, o igri se još ne zna mnogo, no prema glasinama u igri bi se trebali pojaviti novi neprijatelji Locust (eng. skakavac), koji će imati krakove kojima će moći posezati i u zaklone. Kako bi se otarasili te gamadi, pripadnici Delta Squad COG-a među brojnim naoružanjem imat će i eksplozive koji će do neprijatelja stizati podzemno.

 

Osim toga, pripadnici COG-a moći će nositi i teška mech odijela koja će osim za zaštitu služiti i za pustošenje i demoliranje terena u borbama. Novost je i to da će neki leveli biti smješteni pod vodom.

Sve novotarije trebale bi se pojaviti i u singleplayeru i u multiplayeru, a prije negoli PC gejmeri utonu u bezbrižan san, još jedna stvar – na vidiku je samo verzija za Xbox 360. 

 

Gears of War 3 teaser

 

 

Gostovanje Clifaf Bleszinskog u Late Night with Jimmy Fallon

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije