http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OLUJA METAKA

Detalji o Bulletstormu

Prije nekoliko dana Epic Games je uz Gears of War 3 najavio i Bulletstorm, a sada su propjevali i o detaljima
Bulletstorm će biti novi FPS koji će izdati EA i Epic Games, a razvija ga poljski People Can Fly, dosad najpoznatiji po Painkilleru i po tome što je  radio na dodatnim sadržajima za PC verziju Gears of War.

Ukratko, igrač će biti stavljen u ulogu Graysona Hunta koji je član plaćeničke grupe Dead Echo. On uskoro shvaća da radi za loše momke, zbog čega ga zapovjednik protjeruje na planet pun neprijateljski nastrojenih beštija. Jedini cilj koji si tada Grayson Hunt postavlja je pobjeći s planeta na kojemu je zatočen i osvetiti se.

A sada detalji. Developeri se najviše ponose sustavom borbe 'skillshot' koji će igrača nagrađivati za kreativnost u borbi. Različite vrste i načini ubojstava donosit će određeni broj bodova koji će se onda moći iskoristiti za nadogradnju Graysonovih sposobnosti.

Osim za navedeno, bodovi će se koristiti i za nadogradnju oružja, spominje se i oružje koje će istovremeno ispaljivati dvije granate povezane lancem, a moći će i obarati neprijatelje skrivene iza zakona.

Osim korištenja klasičnog vatrenog oružja, igrač će moći koristiti i neku vrstu energije kojom će moći obarati neprijatelje, privući ih sebi i... pada li i vama Mass Effect 2 na pamet dok ovo čitate?

Sve u svemu, nama sve ovo ne djeluje suviše inovativno, no za pravu procjenu valja pričekati još detalja, a i samu igru. Bulletstorm će pokretati tehnologija Unreal Engine 3, radi se za PC, Xbox 360 i PlayStation 3, a datum izlaska zakazan je za sljedeću godinu. 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije