http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LOŠA POLITIKA

Novi odlasci iz Infinity Warda

Sapunica oko Infinity Warda i Activisiona i dalje se nastavlja odlaskom još dvoje talentiranih radnika kojima smo zahvalni na Modern Warfareu 2
Već smo ranije pisali o tome kako je Activision pod optužbom šurovanja s konkurencijom najurio vodeći dvojac Infinity Warda Jasona Westa i Vincea Zampellu. Osim sudskih tužbi i protutužbi, ovaj je potez uzrokovao daljnji egzodus sada bivših djelatnika Infinity Warda, a prošlog tjedna svoj su odlazak objavili i animatori u spomenutom timu, Mark Grigsby i Paul Messeerly.

Time je ukupna brojka izbjeglica došla do 13 osoba, a poznati analitičar Michael Pachter predviđa da tu nije kraj te da bi još dvadesetak radnika moglo napustiti spomenuti studio. Iako nije službeno potvrđeno, kruže glasine da su bivši wardovci utočište pronašli u Respawn Entertainmentu, koji su West i Zampella osnovali nakon što su najureni iz tvrtke koju su vodili dugi niz godina.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije