http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NEPODOBAN SADRŽAJ

StarCraft II samo za odrasle

Nadolazeću Blizzardovu strategiju StarCraft II koju igrači željno očekuju u Koreji će moći kupiti i igrati samo odrasli

Južna Koreja je poznata po profesionalnom igranju koje se prenosi na nacionalnoj televiziji, dok vrhunski igrači uživaju popularnost poput nogometaša u Hrvatskoj. Iako star dvanaest godina, StarCraft je još uvijek najpopularnija igra oko koje se vrti velik novac sponzora, a ove bi godine ovaj starac napokon trebao dobiti i nasljednika - StarCraft II.

Koliko će isti biti popularan teško je reći, budući da mu je korejski odbor koji ocjenjuje podobnost igara dodijelio ocjenu 'Adult Only', odnosno samo za odrasle. Razlog ove odluke je navodno neprimjeren jezik, nasilje i uporaba droga, tako da bi korejski tinejdžeri koji se dive profesionalnim igračima i prate njihove susrete glede StarCrafta II mogli ostati kratkih rukava.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije