http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LOŠA ORGANIZACIJA

Incident tijekom promocije novog Splinter Cella

Policija iz Aucklanda je prošlog petka uhitila promotora videoigre Splinter Cell Conviction nakon što je gostima prijetio pištoljem
Prema pisanju NZ Heralda, prošlog petka u večernjim satima gosti puba Degree doživjeli su šok nakon što su ugledali muškarca koji pištoljem prijeti osoblju. Jedan od očevidaca izjavio je novinarima da je netko od dvadesetak posjetitelja na terasi primijetio što se događa unutra i uzviknuo da čovjek ima pištolj, nakon čega su se svi panično pobacali pod stolove.

Policija je ubrzo intervenirala i uhitila muškarca, a njihov je glasnogovornik potvrdio da je riječ o plastičnom pištolju, što tada nisu znali. Unutar kafića se, naime, održavala promocija nove videoigre Splinter Cell Conviction, a tvrtka koja je organizirala promociju nije znala da će glumac izvući pištolj i uperiti ga prema posjetiteljima na terasi koji nisu imali pojma što se unutra događa.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije