http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KRIVA STRANKA

Bez posla zbog World of Warcrafta

Uza sve poznate i glupe razloge zbog kojih netko nije dobio posao, dosad nismo čuli da ga netko nije dobio zbog igranja krive strane u World of Warcraftu
Na službenom forumu World of Warcrafta pojavila se zanimljiva tema izvjesnog Urgea koji je opisao svoj nedavni intervju za posao. Spomenuti je naime pozvan na razgovor za posao na važnoj funkciji lokalne televizije u Chicagu i sve je bilo dobro do pitanja o slobodnom vremenu.

Urge je spomenuo da igra World of Warcraft, na što je ispitivač oduševljeno odgovorio da ga igra i on. Na pitanje koju rasu igra, još uvijek nezaposleni Urge je rekao da ima Blood Elf Priesta na 80. nivou, što je ispitivač razočarano prokomentirao: 'Pa, ja igram Alijansu.' Razgovor je završio istog trena, uz komentar da Urge nije osoba koju neimenovana televizijska postaja treba.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije