http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KONAČNO NA PC-ju

GTA: Episodes from Liberty City

Episodes
Datum objave:
21.04.2010 13:32
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon što je neko vrijeme bio Xbox 360 ekskluziva, GTA: Episodes from Liberty City je sletio i na osobno računalo

PC igrači su prije otprilike godinu i pol dana bili dobro izmaltretirani i iživcirani činjenicom da dugo očekivani Grand Theft Auto IV nije odmah došao na osobna računala. Nije, nego je prvo duge mjesece egzistirao samo na konzolama nove generacije. Kada je konačno stigao i na 'kantu', dogodilo se nešto užasno - ispao je strahovito spor i hardverski zahtjevan. Sada se, nažalost, ponovila ista situacija. Pola godine nakon pojave Xbox 360 ekskluzivnih GTA IV mission diskova imena Episodes from Liberty City, oni su osvanuli i na PC-ju.

 

Međutim, nije se ponovilo samo kašnjenje, već i problemi tehničke naravi. Koliko god u to ne željeli vjerovati, i ovaj GTA uradak je tragično trzav i spor. Svjesni smo da će se oko ovoga dići velike polemike. GTA IV će opet braniti vlasnici skupih PC konfiguracija. Ipak, takve konfiguracije još uvijek ne egzistiraju u većini hrvatskih domova, pa će s ovom igrom opet biti muke. Stoga se slobodno bacite u testiranje naslova i u komentarima nam ostavite kako se igra brzo odvija, na kojoj konfiguraciji i na kojim postavkama detalja. Kako god bilo, jedno je sigurno - Rockstar je opet zanemario osobno računalo i izvukao se s još jednim nemarno obavljenim poslom.

 

Sve o temi:
gta
PC

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije